Hozzávalók:

  • 1 szelet tilápai
  • 100 g gomba
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 közepes paradicsom
  • szabadon választható egyéb köret

Elkészítés

  1. A tilápiát besózim, borsozom, és fokhagymaporozom, majd kevés kókuszolajon lesütöm.
  2. Ugyanebbe a serpenyőbe a jó fűszeres olajra borítom a felszeletelt gombát és a fokhagymát. Majd még ráfűszerezek kicsit (só, bors)
  3. Fog egy kis levet engedni, de elfőzzük és pár perc alatt kicsit lepirítjuk a serpenyőben, folymatos kevergetés, vagy rázogatás közben.

Képernyőfotó 2015-07-19 - 16.21.08

 

*az adatok tájékoztató jellegűek, mindenki a saját számítási elve, hitvallása és felhasznált alapanyagának pontos értékei szerint kalkulálja magának újra az értékeket, vagy kérje dietetikusa tanácsát.

A táblázathoz a kalóriaguru.hu adatbázisa van felhasználva.

Én amikor főzök eleve duplázok, vagy triplázok, hogy a másnapi ebéd is meglegyen. Neeem, nem nem uncsi ez nagyon finpm:D

Tehát 1 adag 189 Kal/11g CH

***ne felejtsük, ez csak egy fogás! az ebéded CH értéke attól függ eszel-e levest. További CH növelő javaslatom, hogy 3ek-nyi főtt barnarizst tegyél a gomba mellé.