Akciós volt a csiperkegomba  aLidl-be, szóval a hétvégén gombát eszem gombával, de még a szomszédnéni is :) A második Tilápia volt pirított gombával.

Hozzávalók:

  • 200g csiperke gomaba (lepucolva ennyi)
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 közepes répa
  • 1 dl tejföl
  • 1 ek tk liszt
  • Fűszerek: só, bors, tárkony

Elkészítés:

  1. Hagymát megdunsztolni egy kis olajon. (Ha kókuszolajat használsz nagyon kevés kell!!)
  2. Rárakod a gombát és az összedarabolt répát. Befűszerezed ízlés szerint. és felöntöd annyi vízzel, amennyi levest szeretnél.
  3. Amikor a répa már jó (én roppanósabban szeretem) , behabarod a tejföllel és a liszttel.

Képernyőfotó 2015-07-19 - 16.01.39

*az adatok tájékoztató jellegűek, mindenki a saját számítási elve, hitvallása és felhasznált alapanyagának pontos értékei szerint kalkulálja magának újra az értékeket, vagy kérje dietetikusa tanácsát.

A táblázathoz a kalóriaguru.hu adatbázisa van felhasználva.

Nekem 4 adag jött ki belőle

Tehát 1 adag 92 Kal/10g CH

***ne felejtsük, ez csak egy fogás! az ebéded CH értéke attól függ mit eszel másodiknak mellé!