Valamiért a párolt zöldségeket meguntam, viszont rakott verzióban bármikor megeszem. 

Hozzávalók:

125 g hajdina
25 dkg darálthús
35 dkg mexikói zöldségkeverék
1 pohár tejföl
10 dkg reszelt sajt

Elkészítés:

1. Megfőzzük a hajdinát. Én az előfőzött zacskós kiszerelést használom, hisz tudjátok, nem vagyok egy zseni a konyhában.

2. A darálthúst pörinek megfőzzük. Hogy ne legyen nagyon száraz a végtermék, kicsit szaftosabbra érdemes elkészíteni.

3. A zöldségeket érdemes 5 percre forralni, de nem megfőzni, mert a sütőben is lesz erre ideje.

4. Fogunk egy jénait, és sorba beleborogatunk mindent. A hajdinát tettem alulra, és rá a pöri, majd a zöldségeket, telfölt és a végén a sajtot.

5. Előmelegített sütőbe addig sütjük, amíg a sajt el nem kezd pirulni.

 Hozzávalók: Szénhidrát (CH)  Kalória (Cal)  
 125 g hajdina  89,1  426
 25 dkg darálthús  1  545
 35 dkg mexikói zöldségkeverék  28,2 216
 1 pohár tejföl  5,4 197
 10 dkg reszelt sajt  1,7 219
 Összesen (6 kocka)  125,4  1603
1 adagban  20,9  267

 

Receptet küldök

Nyerj egy fitness trikót egy receptért cserébe!

Minden hónap első hétvégéjén egy Frenetic márkájú fitness trikót ajándékozunk egy szerencsés receptbeküldőnek. Csak azok nyerhetnek, akiknek a receptjei megfelelnek az alapelveinknek. Nincs drága alapanyag, tartalmaz megfelelő mennyiségű szénhidrátot és beilleszthető egy 150-180 grammos CH diétába. Beküldési határidő minden hónap utolsó napja.

Receptet küldök