Hozzávalók:

1/2 kg csirkemáj

1 fej vöröshagyma

1/2 evőkanál kókuszzsír

só, bors, paprika

100 g basmati rizs

Elkészítés:

1. Megtisztítjuk a májat és 1 cm szeletekre vágjuk

2. Felkarikázzuk a hagymát, megpároljuk a kókuszzsíron

3. Hozzáadunk 0,5 dl vizet, majd beletesszük a májat és pár percig megpároljuk. Vigyázni kell, hogy ne túl sokáig, mert akkor megkeményedik. Pár perc után ellenőrizzük egy nagyobb darab máj kettévágásával, hogy megfőtt-e.

4. Majd legalacsonyabb lángra véve megfűszerezzük, sót, borsot és paprikát teszünk hozzá.

5. Főzzük meg a rizst

 

A fenti adag 3 étkezésre elegendő ebéd vagy vacsora.

Egy adag 317 kcal és 26,8 g szénhidrátot tartalmaz