Aki ismer tudja, hogy nem jellemző rám, hogy átalszom a napot, ma sikerült délután 4-kor kelnem, mert tegnapi buszkirándulásunk vége kicsit kalandosra sikerült, reggel 8ra értünk haza. Érdekes… enni felkeltem:) így nem borult össze teljesen a napi CH bevitelem. Délután, vasárnap.. biztos nem fogok almát rágcsálni, de hát mi van itthon?… volt natur gesztenyemassza, meg banán… hát összegyúrtam golyóvá. Ezek a golyók életmentőek tudnak lenni:) Pillanatok alatt készen van és kielégíti az édesség utáni vágyam bűnözés nélkül.

Hozzávalók:

Elkészítés:

A gesztenyemasszát , a banánt elitritet és kb 90 gr kókuszreszeléket összedolgozunk. Kettévesszük a masszát, az egyik feléből golyókat gyártunk és a maradék kókuszreszelékbe beleforgatjuk. A másik feléhez hozzáteszünk még 1 ek kakaóport és fél ek elitritet. ezekből is golyókat formélunk és kakaóporba forgatjuk.

Hozzávalók: Szénhidrát: Kalória:
250 gr gesztenyemassza 102,5 792,5
100 gr kókuszreszelék 23,6 660
1 db banán 26,9 105
1 ek kakaópor 1,2 24
Összesen (20db): 154,2 1581,5
1db golyó átlagosan:  7,7  79

 

*az adatok tájékoztató jellegűek, mindenki a saját számítási elve, hitvallása és felhasznált alapanyagának pontos értékei szerint kalkulálja magának újra az értékeket, vagy kérje dietetikusa tanácsát.

Receptet küldök

Nyerj egy fitness trikót egy receptért cserébe!

Aktuális nyereményjáték részletei a facebook oldalunkon: www.facebook.com/carbonara.hu és a Receptet küldök gomb alatt

Receptet küldök