Most érek rá elszámolni magammal, és amúgy is a januári fogadalmakkal kb úgy vagyok mint a békakirályal. Kamu az egész! De ez megér egy posztot.

10687345_681093612005192_797631623204357803_o

Hosszú de tartalmas évet tudhatok magam mögött, ahogy így visszanézek, nem is tudom hogy voltma rá képes.

Megismerkedtem a szénhirdát Istennel, aminek köszönhetem, hogy el tudtam indulni egy olyan fogyás, életmódváltás útján, ami nem csak pár hónapig tart és ki van zárva a yoyo efektus.

Leraktam a cigit. És nem híztam ám 20 kilót! (Csak 4-et, de azt gyorsan visszafogytam. )

Megdöntöttem fizikai állóképességem rekordjait, 187 m szintkülömbséget tekertem meg nap mint nap. Lebringáztam több mint 1700 km-t az idén.

Kipróbáltam több mozgás formát, Jillian Michaell, Brigi jóga, bringázás.

Megküzdök mái napig reggeli cukromal, aminek köszönhetően megismerkedtem egy nagyszerű étkezéssel. És a kedvenc konyhai eszközöm a turmixgép lett.

Elértem az álomhatárt 107 kilóról 80 alá mentem. Igen! Egy kibeb*szott WONDER WOMAN vagyok! :)

Több ezren olvassátok a weboldalam, amiért külön köszönet mindenkinek! Közel 800-an követitek a mindennapjaim a facebookon.  Megvoltak az első harcaim azokkal akik nem értenek egyet a módszereimmel. És rengetegen küldtök be recepteket, amivel segítitek egymást is a szénhidrtát csatában.

Az idén a cél az volt, hogy 82 kg-ig fogyjak le. Ez megtörtént, nem mondom, hogy gyorsan, de nem is hoztam irreális időkorlátokat magamnak. Hogy miért csak 82 volt a cél?! Ezt többször írtam már: mert elképzelni sem tudtam magamnak kevesebbet, sose voltam kevesebb.

Hogy hogyan tovább?!

Most hogy látom, hogy tud kevesebbet is mutatni a mérleg új célt tűztem ki. Egyre kisebbeket, mert ettől az úttól már nagyon félek. Ezt nem ismerem. Most a cél a 75 kiló. Akkor kapok egy új bringát magamtól! Egy fixiet. Mivel egy munkahelyváltás miatt megszűnt a jó kis emelkedős cardio programom, most nehezítek a belvárosi bringázáson egy egysebességes vassal!

De addig is szükség van egy új tervre, mert ugyan megpróbáltam  a bringázást 10 fok alatt de az nem embernek való! Ennéll jobban féltem a vesémet is meg a térd ízületeimet is. Szóval amíg kitavaszodik, meg leszalad a karácsonyi fölösleg (kb 2 napot leszek otthon, brutto +2 kg-val kalkulálok előre is) , meg az a 4-5 kiló ami hiányzik a bringához. Mondjuk legyen a cél -6 kg március elejére. Ez reális, úgy gondolom. A kilók számolgatása után, most egy fontos szerepet tölt be az is hogy a plöttyedt testből ami ennyi fogyás után lett, valami formát faragjak. Nagyon szerettem volna elmenni a MYBody stúdióba, de olyan horror árak vannak ott, hogy azt nem bírnám. Van most egy verseny amivel bérletet lehet nyerni, ahova még a plöttyedt testemről is küldtem be fotót, hogy hátha sikerülne nyerni egy-két hónap edzést:) De hát a plöttyedt testem nem a legvonzóbb lájkolás tekintetében:) Szóval mindenkinek megköszönöm aki szavaz. (dec. 24-ig lehet szavazni)

Ha meg nem sikerülne, mert hogy a lottón is zsinórba töltök ki 0 találatos szelvényt, akkor sincs feladás! Akkor jön a Focus T25 program az Eat Cleannel. 1200 kalóriával és 110-120 g Ch-val. Szerintem nem lehet nem ledobni azt a pár kilót.

Focus-T25-Banner

Köszönet mindenkinek aki hitt bennem eddig, akik tartották bennem a lelket! És remélem jövőre az új kihívásokkal, új erőre kapva, új célokkal, új eredményekkel motivállak benneteket ezen a göröngyös úton.

Külön köszönet: Anyukámnak, aki tartja bennem a lelket, Bea barátnőmnek, bár vele kicsit nehezebb a kajának ellenállni, de büszke rám , és imádom! Kollár Briginek, aki facebook oldalán annyi motivációt oszt meg, hogy titkon belecsempésződik a tudatalattidba., hogy képes vagy mindenre! Noéminek aki mindenféle női bajokra tud valami tornát! Nagy Briginek, aki bevezetett a jógába! (tudok fejen állni:) És neki egy bocsánatkéréssel is tartozom, mert mostanába elsumákoltam a jógaórát:) És nem utolsó sorban a Frenetic-nek a sok kisorsolt ruciért!

B.U.É.K. mindenkinek, és addig is posztolgatom a karácsonyi önkontroll programot. Azaz mindent lefotózok és feltöltök amit megeszek.

Marcsi