Ma tekercselős nap van. Nagy örömömre, mert már úgy unom a barna rizst és a hajdinát, hogy néha inkáb meg sem eszem:) Brokkolis csirkét sokszor csinálok. Megunni nem lehet, mert mindíg próbálom más-más fűszerezéssel megbolondítani.

Hozzávalók:(1 adag)

Elkészítés:(15 perc)

  1. Apróra vágjuk a csirkemellet, én a brokkolit is el szoktam darabolni.
  2. Egy tálba rakom, öntök rá 2 ek oliva olajat, sót, fehér borsot (így nem lesz olyan koszos hatása), bazsalikomot, fokhagymát.
  3. Majd egy serpenyőbe elkezdem sütni. Fog engedni kis levet a brokkoli, de az nem elég. 0,5 dl vizet aláöntök, és egy fefővel lefedem. Így nem lesz száraz a csirkemell ellenben puha és porhanyós, és minden íz átjárja.
  4. Amikor elfőtte a levét, egy kicsit rápirítok.

Képernyőfotó 2015-05-02 - 11.41.13

*az adatok tájékoztató jellegűek, mindenki a saját számítási elve, hitvallása és felhasznált alapanyagának pontos értékei szerint kalkulálja magának újra az értékeket, vagy kérje dietetikusa tanácsát.

A táblázathoz a kalóriaguru.hu adatbázisa van felhasználva.

Tehát 1 adag 411Kal/33,5 g CH