Imádom a borsólevest, csak olyan sűrűre tudom csinálni, hogy megáll benne a fakanál. Mi így szeretjük. Próbálkoztam már mindenféle galuskával, de egyik rondább lett mint a másik. Most viszont azt kell hogy mondjam, hogy megtaláltam a tökéletes ámde megfizethető lisztet. 

Hozzávalók:

450 g Zöldborsó (fagyasztott)
420 g Sárgarépa
100 g Fehérrépa
200 g SZARVASI TELJES KIŐRLÉSŰ TÖNKÖLYBÚZALISZT
1 db Tyúktojás
150 g Burgonya
2 db (közepes) Vöröshagyma

Elkészítés:

  1. A vöröshagymát kicsi olajon megpárolom.
  2. Az apróra vágott répát, fehérrépát és a krumplit beleborítom.
  3. Felöntöm vízzel, és fűszerezem. (só, bors, petrezselyem, delikát)
  4. Amikor a répa kissé felpuhult beleöntöm a borsót is.
  5. Kikavarom a galuskát a lisztből és a tojásból, kevés víz és só hozzáadásával.
  6. Beleszaggatom a galuskát és még kb 5 percig főzöm.
Hozzávalók: Szénhidrát: Kalória:
450 g Zöldborsó (fagyasztott) 39,9 172
420 g Sárgarépa 87,3 383
100 g Fehérrépa 17,9 75
200 g SZARVASI TELJES KIŐRLÉSŰ TÖNKÖLYBÚZALISZT 126,8 692
1 db Tyúktojás 1 76
150 g Burgonya 23,5 104
2 db (közepes) Vöröshagyma 20,5 88
Összesen: (6 adag) 316.9 1590
1 adagban (400 ml) 265 32,5

 

 

Receptet küldök

Nyerj egy fitness trikót egy receptért cserébe!

Aktuális nyereményjáték részletei a facebook oldalunkon: www.facebook.com/carbonara.hu és a Receptet küldök gomb alatt

Receptet küldök