Köszönjük a receptet Editnek!
Hozzávalók:
125gr hajdina
250gr darált hús
3dl sűrített paradicsom
10dkg sajt
1/2 répa
1/4 karalábé
1/2 paradicsom
2 evőkanál oliva olaj
1/2 ek méz (elhagyható)
Ízlés szerint: oregánó,bazsalikom, só
Elkészítés:
A hajdinát 3-szoros mennyiségű vízben csipet sóval megfőztem. Amíg ez főtt, az oliva olajon megpirítottam a megtisztított zöldségeket. Hozzáadtam a darált húst, fűszereztem, majd mikor a hús megfőtt, nyakon öntöttem a sűrített paradicsommal, mézzel. Összeforraltam őket, majd a kész hajdinával összekevertem. Beleöntöttem egy tűzálló tálba, rászórtam a sajtot, majd 180 fokon 15percig sütöttem. Ez az adag kettőnknek ebédre és vacsira elég volt.
*az adatok tájékoztató jellegűek, mindenki a saját számítási elve, hitvallása és felhasznált alapanyagának pontos értékei szerint kalkulálja magának újra az értékeket, vagy kérje dietetikusa tanácsát.
A táblázathoz a kalóriaguru.hu adatbázisa van felhasználva.
4 adag
Leave A Comment