Mérleg VS nardárszíj

A 85 kilós beszámolóhoz még mindig csak az a 3 kiló fogyás hiányzik. Sajnos nagyon bolond voltam, amikor elkezdtem a nagy transformer-módot nem mértem le a cm-eket. És hiába látom ezt az utóbbi 1 hónapban a nadrág övemen, ha  a mocsok mérleg nem akar kevesebbet mutatni. Arról nem beszélve, hogy a combom meg már olyan mint egy súlyemelőé.

IMG_0200 copy

1000 km

Tavaly 760 km körül tekertem tavasztól őszig. Az idén a fejembe vettem, hogy mielőtt leesik a hó és el kellene rakni a binyót megtekerem az 1000 km-t. Nem olyna nagy szám ez, de nekem nagy! És igen kibaszott nagy vagyok! Tenapelőtt megcsináltam! Ugyan pont viccesen jöttki, mert 400 m hiányzott amikor hazaértem, és oda-vissza bicikliztem az utcánkban az utolsó párszázat, de akkor sem bírtam ki, hogy átcsússzon másnapra:) A kilóméteróra úgy villogott a sok 9-essel mintja a jackpotot nyertem volna meg! Ez nekem az volt. És kíváncsi vagyok, mennyi fér bele az idei évbe, hogy tervezhetek-e mondjuk 5 ezerrel jövőre?!

Nnnnade ma akkoris felállítottam saját rekordomat.

Hónapok óta bringávaljárok dolgozni. Legyen kánikula vagy özönvíz szerű eső. Nincs kifogás! Egy hős vagyok, és minden rázósabb nap egy challenge day! Eddig felküzdöttem magam a Kolossy tér utáni Daubner cukiig. (T.Mary szerint: mekkora kihívás?!annak is ellenálni… :) A munkahely a Szemlő hegy tetején van. Eddig felnéztem a hegyre és mondtam, ok, van 29-es busz. Szóval a cukinál lezártam eddig minden nap a bicót és busszal tettem meg az utat a hegy tetejére. 4-5 megálló.

Köszönet a BKV-nak, hogy tegnap 40 perc várakozás alatt eldöntöttem, hogy ennyi idő alatt akár fel is tudom tolni én azt a biciklit. Szóval ma határozottan nekiindultam úgy a napnak, hogy a bringa is jön fel a hegyre. Vagy gyalog, vagy tekerve.

Tegnap terepbejárást tartottam, és kiderült, hogy az ami a busszal 5 megálló, az igazából légvonalban csak 800 méter. Őrület. Nem gondoltam volna, hogy ilyne kevés hiányzik minden nap! Lehet hogy tényleg csak a gondolataink szabnak határt?

Van ezen a biciklin váltó is, amit eddig nem nagyon használtam:) De visszacsináltam olyan gyorsantekerősre és elkezdtem felmenni. A legmeredekebb rész a Daubner oldalában van, elindultam. Uppsz egyszercsak elértem a kanyarig, onnan lankásabb jött. Volt választásom, vagy az egyenes meredeken levágom az utat és feltolom, vagy megpróbálok a Pusztaszerin tovább menni.

CARPE THE FUCKING DIEM! Több káromkodás és “jujj”, meg “ahhh”, meg “a francba” kürtölés után felértem a hegyre.

IMG_0199

 

Igen 187 m szintkülönbség! Csak 10 perccel tartott tovább az út mint szokott. És hónapok óta 800-1000 méter hiányzott a célig. És minig úgy gondoltam, hogy na hát én biztos nem tudok ide feljönni.

És bekapcsolom a facebookot és elém esik az egyik ismerősöm falán ez az idézet, mint napi szellemi töltődés. (Köszi Dóri)

1043878_823738990990786_4562967628236419618_n

Na és mi a legnagyobb jutalom az egészben? MINDEN EMELKEDŐ UTÁN JÖN EGY LEJTŐ! Alig várom már, hogy suhanjak hazafelé! Nem azért mert pétek van, hanem mert gurulhatok lefelé a lejtőn!

Csóközön!

marcsi